Fotbollsresor   Formel 1 resor   MotoGP resor   Konferensresor
Fotbollsresa till Manchester United
Man United bild 2
Åk på fotbollsresa till Manchester och se Manchester United spela på enorma Old Trafford. Nu med Mata i laget samt att Van Persie & Rooney är tillbaka från skador finns det ingenting som kan stoppa The Red Devils. Räkna med härlig stämning på den mäktiga arenan!

Vi är en av 12 utvalda företag runt om i världen som har utsetts till Officiella biljettagenter till Manchester United. Detta innebär att vi har kontrakt med klubben och köper biljetter direkt från klubben utan mellanhänder för att kunna erbjuda det billigaste priset. Vi har dessutom möjligheten att garantera stora sällskap sittplatser tillsammans på vissa sektioner. Vi "äger" våra sittplatser så vi vet exakt vilken stor du kommer att sitta på långt innan du åker på din fotbollsresa till Manchester.

I våra fotbollsresor ingår flyg, hotell & matchbiljetter. Utöver det har vi även paket utan flyg samt lösa matchbiljetter. Vi försöker att sänka våra priser så mycket som möjligt för att fler ska få uppleva sin dröm och se sitt favoritlag Live.
 
 


torsdag 1 jan 1970
- 0 kr
- 0 kr
- 0 kr

Manchester United
Manchester City

ManUnited
söndag 29 okt 2023
Paket med flyg - 16 215 kr
Paket utan flyg - 12 915 kr
Lösa matchbiljetter - 9 915 kr
 
 

Manchester United
Sheffield United

ManUnited
onsdag 24 apr 2024
Paket med flyg - 11 915 kr
Paket utan flyg - 8 415 kr
Lösa matchbiljetter - 5 915 kr