Fotbollsresor   Formel 1 resor   MotoGP resor   Konferensresor
Fotbollsresa till Italien & Serie A
Nu är även spelschemat till Italien & Serie A klart och vi kan presentera våra fotbollsresor till de lag vi samarbetar med. Till årets upplaga av Serie A har vi skapat avtal som gör att vi kan erbjuda ännu mer kategorier att välja bland på arenorna. I dagsläget har vi fotbollsresor till Milan, Inter, Juventus, Roma & Lazio. Se de olika länkarna nedan.
Fotbollsresa till Milano
Fotbollsresa till Milan
Årets AC Milan satsar verkligen på att bli mästare igen för att komma ut på den stora scenen, Champions League. Stora spelare är på väg och kanske kanske får de in Zlatan som är Kung av Milano! Har du inte varit på en fotbollsresa till Milan så är det nog dags i år. Vi har fotbollsresor med flyg, hotell & biljetter till alla Milans hemmamatcher.
Fotbollsresor till Inter
Fotbollsresa till Inter
När Inter spelar hemma på Giuseppe Meazza Stadion bjuds det alltid på riktigt skön stämning. Oftast bjuds på en hel del mål så en fotbollsresa till Inter blir man inte besviken. De största matcherna är utan tvekan mot Milan & Juventus. Vi har fotbollsresor med flyg, hotell & matchbiljetter till alla Inters hemmamatcher.
Fotbollsresa till Juventus
Juventus är det största laget i Italien för tillfället och efter att gått till Champions League Finalen var de åter i det fina rampljuset. "Den gamla Damen" har åter blivit den stora klubben efter några år i svacka. Den nya arenan har gett laget ett stort lyft och här är det alltid fullsatt till sista stol, oberoende vilket motstånd det är. Vi har fotbollsresor till Juventus med flyg, hotell & matchbiljetter.
Fotbollsresa till Roma
Roma har de senaste åren varit det enda hotet mot Juventus att vinna Lo Scudetto. Att det inte varit så jämnt sista omgångarna beror nog på lagets bredd och slutade 2:a i fjol. I förra säsongens Champions League kunde Roma med lite tur gå vidare till åttondelsfinal. Vi har fotbollsresor till Romas alla hemmamatcher med flyg, hotell & matchbiljetter.
Fotbollsresor till Lazio
Fotbollsresa till Lazio
Lazio är lokalkonkurrent till Roma och förra säsongen var det just den här hatmatchen mot Roma avgjorde om Lazio skulle komma 2:a eller 3:a i ligan. Den som kommer 2:a går direkt till Champions League. Lazio kom 3:a. Har du inte varit på ett Rom-derby så har du missat något. Det är en känsla som heter duga. Vi har fotbollsresor till alla Lazios hemmamatcher med flyg, hotell & matchbiljetter.