Fotbollsresor   Formel 1 resor   MotoGP resor   Konferensresor
Fotbollsresa till England med flyg
Om inte Premier League var spännande innan så kan du räkna med att det blir betydligt mer spännande nu när Mr Klopp har tillträtt Liverpool & The Kop. Om han är rätt man får tiden och poängen avgöra, men att det behövdes en man av hans kaliber är det inget snack om.

Nu kommer det med stor sannolikhet att "röras" om i Premier League tabellen. Det är några större lag som hör till på övre halvan och några mindre lag som hör till på den nedre halvan. Efter landslagsuppehållet brukar det "rättas" till. Vi listar de lag vi jobbar med enligt nedan.
Fotbollsresor till Arsenal
Fotbollsresa & biljetter till Arsenal

Arsenal ligger i nuläget 2:a efter Manchester City som hade en osannolik start. Senaste matchen körde Gunners mot Manchester United och ser ut att verkligen utmana om titeln i år. Vill du köpa fotbollsresa till Arsenal eller bara ha biljetter så kan vi erbjuda det till alla matcher på Emirates Stadium.
Fotbollsresor till Chelsea
Fotbollsresa & biljetter till Chelsea

Chelsea har haft den sämsta starten någonsin men efter "bara" 8 matcher är det ingen katastrof ännu. Med det här laget & The Special One kommer de att komma tillbaka till toppen igen, räkna med det. Vi säljer paket med flyg, hotell & matchbiljetter till alla Chelseas hemmamatcher på Stamford Bridge.
Fotbollsresor till Manchester United
Fotbollsresa till Manchester United

Årets Manchester United ser intressant ut med tanke på att alla spelarköp de har gjort. De ligger 3:a i ligan och det känns som att de kan konkurrera om titeln i år. Har du inte sett Manchester United på Old Trafford så är ett gott råd att boka snart du kan. Vi har matchbiljetter på alla kategorier på arenan.
Fotbollsresor till Liverpool
Fotbollsresa & biljetter till Liverpool

Efter årets kanske största värvning i Klopp kommer Liverpool med stor sannolikhet att börja klättra. Faktum är att det faktiskt bara är 4 poäng upp till 2:a platsen så det är inte ett underverk om de ligger topp 2 om några veckor. Vi har fotbollsresor & biljetter till alla Liverpools hemmamatcher på mäktiga Anfield.
Fotbollsresor till Manchester City
Fotbollsresa till Manchester City

Manchester City är den klubben som är störst favorit att vinna årets Premier League, men större skrällar har vi varit med om tidigare. I Manchester är dom fortfarande lillebror till United men det kan vända ganska snabbt. Vill du åka på fotbollsresa till Manchester City så har vi paket med flyg, hotell & matchbiljetter till billiga priser.
Fotbollsresor till Tottenham
Fotbollsresa till Tottenham

Tottenham är ett väldigt sevärt lag som alltid går framåt, vilket är oerhört roligt för oss fotbollsälskare. De är ofta med i årets målrikaste matcher och resultat som ibland talar för och ibland emot laget. På White Hart Lane är det i princip till sista stol och här bjuds det alltid på riktigt skön stämning!
Fotbollsresor till West Ham
Fotbollsresa till West Ham

West Ham är nog den klubben som kan skrälla mest i årets Premier League med tanke på den trupp de besitter, inte minst i offensiven. Här är stämningen alltid på topp och det känns som att det är här den riktiga engelska fotbollen äger rum. Vill du åka på fotbollsresa till West Ham erbjuder vi paket med flyg, hotell & matchbiljetter.