Fotbollsresor   Formel 1 resor   MotoGP resor   Konferensresor
Biliiga fotbollsresor till Arsenal
Özil Arsenal 1
Våra billiga fotbollsresor till Arsenal är bland de mest populära resmålen i år. Nu när Arsenal spelar som bäst och leder ligan med 5 poäng är det verkligen rätt läge att se Wengers mannar lira på ett fullsatt Emirates Stadium.

Arsenal lovade att värva minst 1 stor spelare och de höll verkligen sitt ord! Rekordmannen Mesut Özil köptes från Real Madrid och är en spelare av hög klass som kommer att passa in i Arsenals spelsätt ganska snabbt. Första matchen visade han varför han blev Arsenals dyraste spelare genom tiderna.

I år ser det onekligen bra ut för Arsenal som verkar ha fått ordning på hela laget. Efter 4 omgångar spelade har de 3 raka vinster och ligger på 2:a plats efter Liverpool. Det är den bästa starten Arsenal har haft på många år. Missa inte chansen att se Arsenal i Premier League, Champions League, FA-Cup & Capital One Cup.

Vill du se Arsenal spela på Emirates utan att tömma plånboken? Då har vi rätt erbjudande för dig och ditt resesällskap. Vi har billiga paket med flyg, paket utan flyg & lösa matchbiljetter till alla Arsenals hemmamatcher. Boka tidigt för att ta del av de billigaste priserna.

Vi är Officiell biljettagent till Arsenal som innebär att vi äger våra egna sittplatser på Emirates Stadium. Vi kan dessutom garantera ett stort sällskap sittplatser tillsammans på arenan och även skicka matchbiljetterna hem till dig i god tid innan avresa. I år har vi mer än dubblat antal platser för att kunna hålla ner priserna. 


torsdag 1 jan 1970
 


torsdag 1 jan 1970

Arsenal
Southampton

Arsenal
lördag 11 dec 2021