Fotbollsresor   Formel 1 resor   MotoGP resor   Konferensresor
Årets julklapp - Sportresa såklart!
Julklappstips
Enligt oss är en sportresa såsom fotboll, Formel 1 & MotoGP årets julklapp, utan att tveka! Du behöver inte gå runt i butiker för att hitta den perfekta julklappen, hos oss kan du boka direkt på hemsidan eller ringa till oss så hjälper vi till. Är du osäker på vilket evenemang som passar bäst kan du köpa presentkort till valfritt belopp.
Fotbollsresor till England & Premier League
Fotbollsresor

Vi erbjuder fotbollsresor med flyg, hotell & biljetter till de stora ligorna i Europa & självklart Champions League. Många matcher precis efter Jul är väldigt billiga och passar perfekt som en julklapp. Ett gott råd är att boka tidigt för att garanteras platser.
Formel 1 resor till Spaniens GP
Formel 1 resor

Nu när Formel 1 säsongen är avklarad är det bra läge att boka en resa till 2016. Vi har F1 resor med flyg, hotell, biljetter & transfer till alla lopp i världen. Formel 1 måste upplevas live och passar perfekt för den motorintresserade.
Marcus Ericsson Sauber
MotoGP resor

Vill du uppleva riktigt hög fart och underbart ljud från ett fordon med 2 hjul ska du absolut ta chansen att ett MotoGp Live! Vi har resor med flyg, hotell & biljetter till alla lopp.